Mijn naam is Sinia Berkhout en als eigenaar van WAXR zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt in de salon en al kletsend van je ongewenste lichaamshaar af komt.

Waar de meeste grote waxsalons zoveel mogelijk afspraken op een dag inplannen, vind ik het juist belangrijk om de tijd voor je te nemen en elkaar te leren kennen. Je vertrouwt mij met je lichaam en persoonlijke verhalen, daar wil ik aandacht en tijd aan besteden. Dit is nú heel normaal voor mij, maar dat was niet altijd zo. Toen mijn eerste bazin me even voorbereidde met ‘Sinia, voor we beginnen, 90% van mijn behandelingen is een brazilian wax hè..’, dacht ik dat ga ik mooi niet doen! Dat ik ooit mijn eigen waxsalon zou hebben, had ik een aantal jaar geleden dan ook nooit gedacht.

Nadat ik de opleiding Hotelmanagement had afgerond, volgde ik in 2018 de studie Social Work met de intentie daarna Psychologie te studeren. Om op de universiteit toegelaten te worden, moest ik een wiskunde examen halen. Ik begon enthousiast aan een cursus en was ervan overtuigd dat het me met hard werken zeker zou lukken! Maar een paar weken verder zakte de moed steeds verder in de schoenen, de docent had namelijk net zo goed Chinees kunnen praten zo weinig begreep ik ervan.. Daarnaast wist ik eigenlijk al dat psychologie, ondanks mijn grote interesse in het vak, mij niet gelukkig ging maken. Daarom besloot ik te stoppen en begon na te denken over wat mijn volgende stap zou gaan zijn.

Ondertussen ging ik maandelijks langs bij een waxsalon in Amsterdam Oost en raakte goed bevriend met de eigenaresse. Na een tijdje vroeg ze of ik voor haar zou willen werken en zo ja, zij me dan alles zou leren. Dit was een mooie unieke kans voor mij! Mijn studie was gestopt, ik zei mijn bijbaan in de horeca op en ben volledig voor waxen gegaan. En 3 jaar later zijn die brazilian waxes dan ook de normaalste zaak voor de wereld 😉

WAXR. is een ‘’lifestyle’’ geworden waar we verbinden met elkaar, bezig zijn met onze gezondheid en lekker in ons vel willen zitten! Dit doen we door onze intieme zones te verzorgen met waxen, de juiste huidverzorging/vajacials en vaginaal stomen.

Ik hoop je snel te zien in mijn salon in Amsterdam!