‘’No lipstick or make-up can make you feel confident if you don’t feel confident about your coochie.’’

Als vrouw hebben we tegenwoordig bijna allemaal een ‘skincare routine’, verzorgen we onze haren en nagels, maar ik merk dat de intieme zones vaak worden overgeslagen. Waarom? De huid daarbeneden is erg gevoelig en heeft juist goede verzorging nodig. Door vajacials aan te bieden wil ik vrouwen hier bewuster over maken en hen aansporen hun intieme zones te blijven verzorgen.

Een vajacial is letterlijk een facial voor je vajayjay: een complete behandeling voor de venusheuvel en bikinilijn. Bij een vajacial wordt er gekeken naar wat jouw huid specifiek nodig heeft. Heb je veel ingegroeide haartjes? Of misschien last van bultjes en irritaties? Alles wordt onder handen genomen. Daarna wordt de huid verwend met crèmes, een masker en een stoomreiniging met kruiden. Niet alleen zal je huid super zacht voelen, het bevordert ook het herstel!

Een vajacial kan als aparte behandeling gedaan worden, maar is zeker ook een aanrader na een brazilian wax om de resultaten te optimaliseren. Met deze combo ben je in één behandeling van je ongewenste haar af én een professioneel verzorgde huid rijker. Geef je schaamstreek de liefde die ze verdient en je zult je herboren voelen!